Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Avantatges del Panell Composite D’Alumini

Els panells amb nucli d’alumini es poden utilitzar per a múltiples fins, com ara la construcció de cases, cobertes de teulades, revestiments, etc. Ofereixen molts avantatges als clients davant d’altres tipus de materials de construcció i, per això, s’utilitzen en gairebé tots els fins de construcció a ciutats urbanes i metropolitanes.

Vegem els avantatges de les planxes de PANELL COMPOSITE D’ALUMINI que s’esmenten a continuació.

Rendibilitat:

Són molt econòmiques i barates en comparació d’altres alternatives com les xapes d’acer, els revestiments aïllants, etc. Poden adquirir-se a baix preu si es compren majoristes locals i distribuïdors de xapes de la regió. També tenen uns costos de manteniment molt reduïts, cosa que permet als clients utilitzar-les durant molts anys sense gastar cap cost addicional.

Llarga durada:

Un panell de COMPOSIT D’ALUMINI dura de mitjana més de 30 anys després de la compra, cosa que significa que són una inversió a llarg termini per als compradors. Protegeixen la casa de la llum solar, la pluja i els tèrmits durant molts anys seguits, sense patir cap mena de dany o pèrdua de qualitat.

Redundants al foc:

Aquestes alternatives barates a una coberta aïllant són ignífugues i totalment resistents al foc, cosa que permet als clients vetllar per la seguretat de casa seva. També protegixen els accessoris interiors de l’edifici de qualsevol incident d’incendis, fums de gas, etc.

Baix cost de manteniment:

Aquests panells de xapa de COMPOSITE D’ALUMINI tenen uns costos de manteniment molt baixos, així com molt poques possibilitats de ser atacats per factors externs com els tèrmits, aigua, llum solar, etc. Els costos de manteniment són tan baixos que un client pot gairebé no gastar res en el manteniment d’aquests panells durant els propers 5-10 anys després de comprar-los als mercats.

Disponibles en una àmplia varietat de textures:

Els venedors fabriquen aquestes plaques en una gran varietat de textures i colors per al benefici dels compradors potencials als mercats. També estan disponibles en un gran nombre de formes i mides perquè un pugui triar els panells perfectes segons els requisits de casa. Estan disponibles en més de 100+ variants de color i 80+ variants de textura als mercats.

Fàcil d’instal·lar:

Aquestes fulles s’instal·len fàcilment per la forma d’ajustament i conformació a casa. Només ha de gastar quantitats mínimes en els serveis utilitzats per a la instal·lació daquests panells a casa seva. Els venedors solen oferir serveis de muntatge gratuïts als clients o cobren molt poc per instal·lar aquests revestiments protectors d’alumini a les seves residències.

Resistència a la intempèrie:

Són resistents a la intempèrie i al clima, cosa que significa que un pot instal·lar-los fàcilment en llocs on la pluja i la llum solar causen grans danys a casa. Aquests panells també tenen qualitats resistents als tèrmits que protegeixen els mobles i electrodomèstics instal·lats a casa seva. També tenen qualitats resistents a la temperatura que els fan ideals per a qualsevol condició climàtica en el futur.

Millora l’aspecte:

Els panells de COMPOSITE D’ALUMINI solen millorar l’aspecte general de casa, però amb les formes i els colors adequats pot renovar tota la casa amb l’ajuda d’aquestes cobertes d’alumini. La selecció correcta de colors i textures pot ressaltar els millors dissenys a les parets de les seves residències. Aquests panells també estan disponibles en una gran varietat de mides, cosa que pot ser crucial a l’hora de dissenyar l’aspecte de casa amb aquests revestiments.