Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Com es fabrica el panell de composite dalumini?

Quin és el procés de fabricació dels panells compostos dalumini?

Un taller de fabricació equipat per treballar la xapa metàl·lica és un avantatge per a qualsevol projecte modern de revestiment. La popularitat dels revestiments metàl·lics ha crescut i els tallers de tot el món estan revolucionant els seus mètodes per satisfer la demanda creixent de productes com els panells de compostos d’alumini (ACP).

L’ACP, que es forma a partir de Material Compost d’Alumini (ACM) en brut, ha esdevingut el principal producte de revestiment d’alumini, gràcies en part a un procés racionalitzat de fabricació a mida. La transformació d’una planxa d’ACM a ACP llest per al revestiment es pot dividir en quatre etapes: Tallar, ranurar, doblegar i acoblar.

La precisió i l’eficàcia són els principis d’un flux de treball optimitzat per fabricar alumini. Aquesta és la norma per la qual destaquen els tallers de fabricació en comparació de la pràctica habitual de conformar panells a partir de planxes d’ACM en brut al lloc de treball. No hi ha res millor que la productivitat fiable d´un taller amb un flux de treball perfeccionat, accés constant al material i eines d´avantguarda per fabricar productes de revestiment d´alumini de qualitat com l´ACP.

Per què un panell composite dalumini?

Els panells són la forma ideal per al revestiment metàl·lic. La seva composició permet que els sistemes de fixació s’amaguin darrere del mateix revestiment, de manera que l’aspecte modern i brillant del producte no es vegi interromput per la visió de cargols, reblons i suports. El fet que aquests suports sobresurtin per darrere de la cara dels panells -adherits als laterals- també crea la cavitat d’aire entre la paret base i el revestiment necessari per a un sistema de pantalla contra la pluja.

Com es fabrica panell composite dalumini Per què un panell?

Els fabricants porten la visió dels dissenyadors del pla al panell i ajuden els instal·ladors proporcionant ACP llest per fixar a l’exterior d’un edifici. Aquests són els passos bàsics de la fabricació de panells d’ACM, com s’adapta un taller de fabricació al procés i una ullada a les eines que estan transformant el sector.

Procés bàsic de fabricació

La fabricació dalumini sassembla molt a la creació dorigami amb metall. La composició del panell, la cara i els costats ja estan gravats a la matèria primera. La fabricació és el procés de plegar un plafó de revestiment a partir de l’ACM en brut. Com qualsevol obra personalitzeu, un taller de fabricació comença amb una xapa.

Procés bàsic de fabricació

Tallar:

L’ACM es presenta en làmines brutes que es tallen per obtenir panells de revestiment que s’ajustin al disseny i amb què es pugui treballar. Les eines utilitzades amb aquesta finalitat poden variar, des d’una serra de taula fins a una màquina CNC equipada amb una maduixa giratòria que fresarà o tallarà el material. En tot cas, els tallers de fabricació busquen la precisió, ja que la resta del procés es basa en el producte del tall inicial.

Procés bàsic de fabricació – Tall

Ningú, tant per raons mediambientals com econòmiques, vol que es desaprofitin matèries primeres. Els millors fabricants mesuren per obtenir la màxima quantitat de panells duna xapa bruta. És com fer un puzle al revés, i hi ha poques coses més satisfactòries que fer un ús perfecte del material.

Per a un encàrrec així, la màquina CNC és la millor amiga dun taller de fabricació. L’obediència a un procés ben calculat és una característica central de la tecnologia CNC. Només hi ha una petita possibilitat derror quan els tècnics introdueixen lús més eficaç de la matèria primera dacord amb el disseny final.

Les torretes d’una màquina CNC -que subjecten les clavegueres i els capçals de tall respectius- poden girar en tres dimensions. Tot i això, la mobilitat durant la fase de tall es realitza principalment mitjançant carros que llisquen l’eina de fresat al llarg dels eixos xe i. Aquests carros estan fabricats per lliscar al llarg dels eixos xe i. Aquests carros estan fets per lliscar ràpidament, ja que la maduixa giratòria fa una feina ràpida d’ACM.

Procés bàsic de fabricació – Tall

Ranurat:

Doblegar planxes d’ACM no és fàcil. Per preparar aquesta fase de la fabricació, les xapes acabades de tallar es ranuren. Es fan quatre incisions que es convertiran en plecs per als laterals del panell. Els fabricants que tenen accés a una màquina CNC utilitzen aquesta tecnologia per obtenir els millors resultats. Aquestes màquines no només treballen amb precisió segons l’esquema original, sinó que la mobilitat tridimensional de les torretes ofereix precisió a dissenys complexos.

La ranura perfecta es talla amb un torn equipat amb la claveguera de la màquina CNC. Els fabricants busquen una profunditat suficient per facilitar el doblegat, però una ranura prou superficial perquè el panell de revestiment final segueixi sent estructuralment sòlid. L’ACM sol tenir un gruix de quatre mil·límetres, cosa que dóna una idea de l’escàs marge d’error del ranurat. Això fa que molts tallers de fabricació s’alegrin de tenir a la vostra disposició el toc precís de la tecnologia CNC.

Un element secundari de l’etapa de ranurat és el procés de fer forats a les cantonades de les solapes del panell, que després s’utilitzaran durant el muntatge.

Un subproducte no desitjat però fàcil de manejar del tall i el ranurat és la presència de residus metàl·lics i pols. L’aire de pressió és útil per netejar

Ranura:

Doblegar planxes d’ACM no és fàcil. Per preparar aquesta fase de la fabricació, les planxes acabades de tallar es ranuren. Es fan quatre incisions que es convertiran en plecs per als laterals del panell. Els fabricants que tenen accés a una màquina CNC utilitzen aquesta tecnologia per obtenir els millors resultats. Aquestes màquines no només treballen amb precisió segons l’esquema original, sinó que la mobilitat tridimensional de les torretes ofereix precisió a dissenys complexos.

La ranura perfecta es talla amb un torn equipat amb la claveguera de la màquina CNC. Els fabricants busquen una profunditat suficient per facilitar el doblegat, però una ranura prou superficial perquè el panell de revestiment final segueixi sent estructuralment sòlid. L’ACM sol tenir un gruix de quatre mil·límetres, cosa que dóna una idea de l’escàs marge d’error del ranurat. Això fa que molts tallers de fabricació s’alegrin de tenir a la vostra disposició el toc precís de la tecnologia CNC.

Un element secundari de l’etapa de ranurat és el procés de fer forats a les cantonades de les solapes del panell, que després s’utilitzaran durant el muntatge.

Un subproducte no desitjat però fàcil de manejar del tall i el ranurat és la presència de residus metàl·lics i pols. L’aire de pressió és útil per netejar.

Doblegat:

Un cop tallades i ranurades, les xapes estan a punt per ser doblegades. La incisió de la ranura ajuda, però els fabricants segueixen enorgullint-se de la força necessària per doblegar els costats del panell. La delicadesa s?uneix al?esforç d?un entrenament durant aquesta etapa. S’utilitzen pinces per crear agafades temporals.

Això permet una subjecció fiable i una distribució uniforme de la força que garanteix que cada solapa es plegui a plom.

Aquesta etapa acaba amb una rosa i una espina. La bona notícia és que el panell ja està format. La mala notícia: si els costats es poden doblegar cap amunt, també es poden doblegar amb la mateixa facilitat. Aquest problema se soluciona a la darrera etapa: El muntatge.

Muntatge:

Procés bàsic de fabricació – Muntatge

El muntatge és el moment en què els fabricants fixen els laterals del panell per assegurar-ne la resistència a llarg termini. Recorda els forats practicats a les aletes durant la fase de ranurat? En aquest punt són útils, ja que els fabricants agafen algunes barres a E, suports en L i reblons, els únics components no ACM necessaris per fabricar ACP.

El primer són les barres a E, quatre extrusions tallades a la mida de cada costat del panell. Es treparen amb forats alineats amb els del propi panell. A les cantonades del panell es col·loquen suports en L, també perforats en conseqüència. Aquests no només solidificaran els costats del panell perquè no es puguin doblegar cap avall, sinó que també encaixaran i subjectaran les barres E.

Els reblons uneixen els suports a L, les barres a E i els laterals del panell. Aquests elements de fixació s’introdueixen en els orificis de les quatre cantonades del panell i s’espatllen perquè la subjecció sigui permanent. Setze reblons, dos per cada cantonada, és tot allò que es necessita per a l’estabilitat estructural.

Un cop completats aquests passos, el que abans era simple ACM és ara ACP fabricat. És hora de carregar els camions i començar la instal·lació.

Procés bàsic de fabricació – Muntatge

Com us pot ajudar un fabricant en el vostre projecte?

Els tallers de fabricació optimitzen i agiliten el procés de revestiment d’alumini adaptant els fluxos de treball per produir ràpidament ACP de qualitat. Més enllà de les eines, lexperiència és el principal actiu. La pràctica contribueix a la precisió i la rapidesa, per la qual cosa un equip dedicat de fabricants és una bona aposta per a la feina ben feta.

Aquests fabricants són un avantatge per a tot el procés de revestiment i un gran aliat per als instal·ladors que busquen un revestiment de ACM de qualitat que arribi sense sorpreses i llest per funcionar. Els exteriors es revesteixen amb ACP segons un disseny únic i específic. Les fallades en el procés de fabricació poden fer fracassar una instal·lació, ja que cada plafó es fixa en funció de la posició de l’anterior.

Com us pot ajudar un fabricant en el vostre projecte?

Els errors suposen una pèrdua de temps i material, per això l’entorn controlat d’un taller de fabricació és un actiu fantàstic. Els fabricants experimentats saben com garantir la qualitat i treballen a una escala on els errors -que sempre es produiran en certa mesura- no van en detriment del cost del subministrament. Des de projectes petits a grans, els fabricants especialitzats ofereixen als seus socis el valor duna operació a gran escala, aprofitant tant les tarifes per volum com les eines més eficients.

La màquina CNC

El control numèric per ordinador, la tecnologia que utilitzen els fabricants més prolífics per tallar i ranurar el seu ACM, està revolucionant el sector del revestiment (juntament amb molts d’altres). Les màquines CNC reben el seu nom no pels treballs específics que fan, sinó per la programació que automatitza aquests treballs.

La màquina CNC – Autodesk

Per als propòsits d’ACM, les màquines CNC utilitzen eines de fresat i tornejat adaptades per crear talls suaus i incisions al metall. De les dues màquines CNC que utilitzem al nostre taller de fabricació de l’última és una talladora làser. El valor de les màquines CNC rau en la seva compatibilitat amb les aplicacions de disseny i esquemes més populars, com ara Autodesk.

El pont entre les màquines i aquests programes és un fitxer de disseny assistit per ordinador (CAD). Aquests arxius CAD contenen totes les dades que necessiten tant els dissenyadors com els fabricants, alhora que faciliten una col·laboració coherent entre tots dos equips. Els arquitectes poden estar tranquils sabent que els seus plànols es traduiran clarament al producte acabat. Els punts de dades alimentats a les màquines CNC es digereixen ràpidament, i ACM es troba amb el capçal de tall amb rapidesa.

La màquina CNC

Quan costa la fabricació d’ACM?

Si treballeu com a instal·lador de revestiments, o si el vostre negoci implica qualsevol tipus de xapa metàl·lica, pot ser que pregunteu quant costa contractar els serveis d’un taller de fabricació. A Wiedehopf volem ajudar-lo, i la nostra màquina CNC està a punt per posar-se en marxa per al seu projecte específic.

L’ACM té utilitat en una àmplia gamma d’aplicacions més enllà del revestiment, per això hem adaptat el nostre procés de fabricació per donar cabuda a una àmplia gamma de propòsits. Sigui quin sigui el seu negoci, us convidem a trucar a la nostra oficina, sense compromís, per obtenir una estimació gratuïta del que costaran els nostres serveis. En general, els preus de fabricació oscil·len entre 13 i 27 dòlars per peu quadrat només per la fabricació. Tractarem el seu projecte amb la mateixa cura que posem al nostre i emprarem les millors eines del sector per assolir els nostres objectius comuns.

Conclusió

El procés de fabricació – Conclusió

Si busqueu un soci de fabricació que ofereixi panells compostos d’alumini de qualitat garantida amb terminis de lliurament ràpids i un muntatge prudent, us podem ajudar. Portem anys optimitzant el nostre taller per satisfer les necessitats modernes del sector dels revestiments. Tenim la missió de servir els nostres socis fabricant panells d’acord amb les especificacions exactes de forma puntual.

Amb un equip de fabricació d’alumini a tota prova i l’ajuda de dues màquines CNC d’última generació, esperem poder ajudar-vos a aconseguir els millors panells ACM per al vostre projecte de revestiment metàl·lic. Tant si vostè és un instal·lador que busca fer créixer el seu negoci com si és un contractista que busca algú que s’encarregui per complet de l’aspecte de revestiment de la construcció, el nostre taller està llest per servir-lo. La fabricació no és només un procés. Per nosaltres, és una passió.