Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Mecanitzat per a Panell Composite d'Alumini

Oferim als nostres clients tots els serveis necessaris per poder fer la façana amb panell composite d’alumini.​

499x319xAnotacioPCCP81P202020 03 23P20121500 e1677775759320

Mecanitzat i Transformació per a Panell Composite - Servei Integral

Quan es tracta de projectes de construcció i arquitectura, el panell compost és una opció popular per la seva alta resistència a les condicions climàtiques externes, la corrosió i l’envelliment. Tot i això, per aconseguir la forma desitjada, el panell compost requereix mecanitzat. Acompanya’ns a explorar el món de la mecanització de panells composite.

El panell compost és un material versàtil i durador que proporciona una protecció excel·lent contra la corrosió i les condicions meteorològiques. Amb les diverses opcions de mecanitzat i serveis oferts per la nostra empresa especialitzada, és possible crear estructures personalitzades per a projectes de construcció i arquitectura. El cost de la mecanització és raonable i depèn de la complexitat del treball requerit. En general, el plafó compost és una solució fiable i rendible per crear estructures duradores.

Tall de Panell Composite d'Alumini

Lús de maquinària CNC o serra mural/fresadora portàtil permet realitzar talls rectes, corbs i en angle, proporcionant flexibilitat en el disseny. Amb el seu equilibri entre rigidesa i flexibilitat, alta resistència a la corrosió, la intempèrie i l’envelliment, i baix cost per metre quadrat, el panell composite és una opció excel·lent per a qualsevol projecte que requereixi un material fiable i rendible. La varietat d’acabats i formats, incloent-hi colors sòlids, opacs i metàl·lics, el fa encara més atractiu per a arquitectes, constructors i dissenyadors que volen afegir un toc d’elegància i funcionalitat als seus projectes.

El tall es pot realitzar a:

  • Serres circulars verticals (talls rectes)
  • Centres de mecanitzat CNC (talls rectes i corbs)
  • Cisalla (talls rectes)
caja composite
MECAN- CORTE, FRESADO Y DOBLADO

Fresat i plegat per a Panell Composite D'Alumini

Per plegar un plafó de composite, cal mecanitzar unes pestanyes perimetrals, mitjançant un fresat parcial del plafó, que posteriorment es dobleguen i es fixen amb unes platines d’alumini que s’uneixen a la safata amb reblons. Aquest procés s’ha de fer en una superfície neta per no fer malbé el panell, que ha de portar el seu plàstic protector en tot moment.

Amb aquest mètode es poden fer plegats amb relleu o 3D.

El fresat de panell composite permet que posteriorment es puguin doblegar les peces. Es pot realitzar a CNC, amb serra mural, amb disc de fresat o amb una fresadora portàtil. Aquestes eines hauran de fresar a 90 º oa 135 º, depenent del tipus de plec que es necessiti. Per doblegar les peces hi ha estris específics i plegadores per a panell composite, encara que també es pot plegar a mà. A l’hora de doblegar les peces de panell composite, el plec ha de quedar al centre del fresat per garantir que les mides són les desitjades.