Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Pagament segur

El nostre objectiu és fer que la vostra compra sigui fàcil i ràpida oferint-vos varietat de formes de pagament, perquè pugueu triar la que més us convingui. S’accepta pagament amb targeta de crèdit/dèbit, per transferència bancària o per PayPal.

El Client es compromet a pagar en el moment que fa la comanda. Al preu inicial que figuri a Starmodul SL per a cadascun dels productes oferts se’ls sumaran les tarifes corresponents a les despeses d’enviament pertinents. En qualsevol cas, les tarifes esmentades seran comunicades prèviament al Client abans de formalitzar la pròpia compra.

El tiquet o comprovant de compra que correspon a la comanda de compra estarà disponible i es podrà visualitzar a www.starmodul.com a la secció “El meu compte“, “Comandes“.

El Client haurà d’abonar l’import corresponent a la comanda mitjançant pagament a través de targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electró i/o altres targetes anàlogues), transferència o Paypal. La targeta amb què es faci el pagament haurà de tenir com a entitat financera emissora un banc o caixa d’estalvis Europea. El pagament amb targeta es fa a través de Cajamar amb els seus protocols de seguretat.

El Client haurà de notificar a Starmodul SL qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres, mitjançant correu electrònic o via telefònica, en el menor termini de temps possible perquè Starmodul SL pugui realitzar les gestions oportunes.

Pagament segur amb targeta

Starmodul SL us ofereix el Sistema de Pagaments Assegurances per Internet amb targeta, amb el qual podreu realitzar les vostres compres per internet amb la màxima tranquil·litat i seguretat. Totes les dades proporcionades en el procés són encriptades sota protocol segur SSL (Secure Socket Layers) per garantir la major seguretat, no podent ser interceptades mentre es transmeten.

Per això, Starmodul SL ha adoptat l’estàndard de seguretat de VISA internacional, anomenat Verified by VISA, implantat des d’abril de 2002. Per a Mastercard rep el nom de “MasterCard SecureCode”.

A la pàgina de Verified by VISA, trobareu més informació sobre aquest servei.

Com funcionen els sistemes Verified By Visa – MasterCard SecureCode?

Cal que us poseu en contacte amb la vostra oficina bancària i sol·liciteu l’activació del Servei de Pagaments Assegurances per a compres Online. Aquest sistema consisteix en una clau, una frase que vostè només sap, un codi aleatori enviat al telèfon mòbil, etc. Cada entitat bancària té el vostre sistema d’identificació. Moltes entitats tenen fins i tot possibilitat de realitzar alta en línia sense necessitat de desplaçar-se a la seva oficina. Consulteu amb el vostre Banc.

El sistema consisteix que quan vostè acaba de seleccionar el mètode de pagament i SENSE NECESSITAT DE POSAR DADES DE LA SEVA TARGETA A STARMODUL SL, la nostra botiga li envia a vostè juntament amb la informació de la seva comanda directament a la passarel·la segura del banc perquè finalitzi el procés de compra amb la targeta. D’aquesta manera la seva Publicitat MAI sap les dades de la targeta.