Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Quant costa un plafó compost d’alumini?

Els panells compostos dalumini (ACP) són un material de construcció popular i assequible que sutilitza en molts sectors, com la construcció, larquitectura i la decoració dinteriors. Aquests panells són àmpliament utilitzats per la seva lleugeresa, durabilitat i estètica moderna. Però el més important és que són rendibles. Quan costen els panells compostos d’alumini?

Placa composite dalumini amb acabat PVDF (Exterior) i nucli Rf costa de 28€ a 32€

Placa composite d’alumini amb acabat Plastisol (Interior) costa de 23€ a 27€

Factors que afecten el cost dels panells compostos dalumini

Quan es tracta del cost dels panells compostos dalumini, shan de considerar diversos factors.

1-Acabat i revestiment de l’alumini

2-Nucli del panell . Rf -Resistent al foc o no.

Quin és el millor lloc per comprar panells compostos dalumini?

Quan busqueu comprar panells compostos d’alumini, és important comprar-los a un proveïdor fiable amb una bona reputació. Això assegurarà que els panells són de la més alta qualitat i també garantirà que vostè està rebent el millor valor pels diners. Busqueu proveïdors especialitzats en la fabricació i distribució d’ACP i assegureu-vos de comparar diferents proveïdors abans de realitzar una compra.

Panell-Composite us subministra qualsevol tipus de composite premiun a un preu assequible.

Els panells compostos d’alumini són un material de construcció popular i assequible, cosa que els converteix en la solució més rendible tant per a la construcció interior i exterior com per a elements decoratius. El cost dels ACP varia en funció del tipus i la mida dels panells, així com de la complexitat de les formes de tall i el lloc de fabricació. Per tant, és important investigar a fons i comparar diferents proveïdors abans de fer una compra.