Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Què és el Panell Composite d'Alumini?

Un material versàtil utilitzat sovint a la construcció, el compost d’alumini pot ser útil en una varietat d’aplicacions, des de façanes ventilades de nova construcció fins a renovacions i projectes de rehabilitació. Aquest producte està format per dues làmines dalumini i un nucli base termoplàstic, normalment compost de polietilè. És lleuger, durador i resistent als impactes, a més d’oferir un excel·lent aïllament tèrmic i acústic.

Composició del Panell Composite

La base és fonamental per comprendre’n les característiques i els atributs. Es compon de dues làmines dalumini i una base termoplàstica intermèdia, normalment de polietilè. El procés de fabricació inclou una làmina exterior d’aliatge d’alumini 5005 i una làmina interior de 3105, dotant el producte d’una robustesa i resistència notable. El nucli és el responsable de dotar el material de les seves propietats tèrmiques i acústiques, convertint-lo en una gran opció per a projectes de construcció, recents i antics.

Els panells compostos dalumini poden ser construïts amb diferents càrregues minerals, que poden alterar la seva composició i propietats. La quantitat de càrrega mineral pot afectar les capacitats ignífugues, la massa i la resistència general del material. En general, és lleuger, durador i resistent als cops, cosa que el converteix en l’opció preferida d’arquitectes i constructors que busquen un material robust i de baix manteniment. La composició està meticulosament dissenyada per complir amb els estàndards més alts d’excel·lència i eficiència, convertint-lo en una elecció popular per a projectes de construcció a tot el món.

Captura 2

Durabilitat

Aquests materials estan dissenyats per suportar situacions dures i resistir els danys fins i tot si es produeix un incendi.

Gamma variada

El potencial de personalització és un dels beneficis principals de la utilització d’aquests panells.

Muntatge Ràpid

La facilitat de transport i instal·lació pot reduir el temps i la mà d’obra necessaris, estalviant diners i esforç.

Disseny a mida

Un ampli espectre de colors i textures fan que aquest material de construcció sigui una opció atractiva per a arquitectes, dissenyadors i constructors.

Resistent a exteriors

Les característiques de resistència a la intempèrie d‟aquests materials els converteixen en una opció excel·lent tant per a exteriors com per a interiors.

Manteniment Reduït

Per als que busquen materials de construcció duradors i rendibles, els panells compostos dalumini són una excel·lent opció.

Avantatges del Panell Composite

Els panells compostos dalumini ofereixen una àmplia gamma de beneficis que els converteixen en una opció popular tant per aplicacions interiors com exteriors. Des de les propietats lleugeres i fàcils de manejar fins a la resistència al foc i als impactes, aquests panells no només són duradors i rendibles, sinó que també ofereixen una varietat d’acabats i colors que els materials tradicionals no poden igualar. Amb les seves propietats aïllants millorades i la seva gran rigidesa, els panells d’alumini compost són una opció versàtil que es pot modelar, perforar, reblar o cargolar, cosa que els converteix en una opció excel·lent per a qualsevol projecte.

El plafó compost d’alumini és un material versàtil i fiable amb nombrosos avantatges. Ofereix propietats de resistència a la intempèrie i lleugeresa, una àmplia gamma d’acabats i colors i requereix un manteniment mínim durant una llarga vida útil. Es pot modelar, perforar, reblar, encunyar o cargolar, i proporciona aïllament tèrmic i acústic. A més, és resistent al foc i als impactes, i la seva composició permet una fàcil manipulació i instal·lació. Gràcies a la seva popularitat per a la impressió digital ia la seva disponibilitat en mides estàndard i no estàndard, el panell compost d’alumini continua sent una opció de primer ordre per a diverses aplicacions al sector de la construcció.