Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Què és l’alumini composite?

Els panells compostos dalumini, materials de façana utilitzats per al revestiment, són lleugers i resistents en qualsevol circumstància. Els panells compostos dalumini solen ser lopció preferida per a elements de gran superfície, ja que són fàcils de transportar i instal·lar. Descobriu tots els seus avantatges.

Què és l’alumini composite?

El composite dalumini està format per dos materials, plàstic i alumini, amb propietats complementàries. El composite és conegut per la seva gran resistència, especialment a la intempèrie ia les variacions climàtiques. Actua com una doble pell protectora per a les façanes. Aquest material també millora l´aïllament tèrmic dels edificis.

Gràcies a les qualitats tècniques i estètiques, els panells compostos d’alumini per a revestiment exterior són ideals per revestir les façanes de tot tipus d’edificis. Els panells compostos dalumini s’adapten a tots els estils arquitectònics ia les diferents configuracions. Gràcies a la varietat d’acabats i colors, poden satisfer tots els desitjos i exigències dels arquitectes.

Quins són els avantatges dels panells compostos dalumini per a revestiments exteriors?

Els panells compostos dalumini compleixen tots els requisits per crear façanes contemporànies. Compleixen els requisits tècnics estrictes necessaris per garantir la qualitat i la seguretat de les façanes.

Quan es tracta de façanes exteriors, els dos avantatges més grans dels panells compostos d’alumini són la lleugeresa i la planitud. El composite d’alumini és un material molt lleuger, cosa que en facilita l’ús i la instal·lació, fins i tot en grans superfícies. Els revestiments de composite també tenen moltes altres qualitats:

Àmplia gamma de colors

Rigidesa

Resistència a l’impacte i al trencament

Resistència a la flexió

Aïllament acústic

Excel·lent resistència a la corrosió

Flexió i perforació

Totalment reciclable

Fàcil d’usar i instal·lar

Panell-Composite.COM la referència en panells compostos per a façanes

Panell-Composite.COM és conegut per la seva experiència en el revestiment de panells compostos dalumini per a façanes. Com a experts en revestiment de façanes, us podem ajudar en totes les etapes del vostre projecte, des del disseny fins a la instal·lació.

Panell-Composite.COM compta amb les referències més conegudes en panells de revestiment exterior:

Revestiments 3D, façanes perforades, corbes o raspallades/brillants

Amb els panells composite dalumini, oferim diferents textures per crear diferents tipus de revestiment exterior.

Revestiment 3D: per oferir una àmplia gamma de formes, Panel-Composite.COMi us proposa revestiments en relleu que poden adoptar diverses formes.

Revestiment perforat: les façanes dalumini perforat donen una impressió de profunditat i contrast. Els revestiments d’alumini perforat no només protegeixen perfectament els edificis, sinó que també els confereixen caràcter.

Revestiment corbat: els panells compostos d’alumini s’adapten a la forma de la façana, així que no defugi les corbes.

Revestiment raspallat/perlat/brillant: Panell-Composite.COM us ofereix la possibilitat d’escollir entre un atrevit acabat raspallat, nacrat o brillant per als panells d’alumini que formaran el revestiment del vostre edifici.

Tenim la solució per al vostre projecte.