Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Revestiments dedificis amb panell de composite dalumini

Els panells de composite dalumini són extremadament versàtils i es poden utilitzar per crear una varietat defectes diferents a la façana de qualsevol edifici. Aquests panells es componen de dues làmines dalumini externes, amb un nucli de polímer amb gran resistència al foc ia la intempèrie. Els panells ofereixen una àmplia varietat d’opcions de colors i acabats per crear efectes únics a la façana del vostre edifici.

Amb els panells de composite dalumini, és possible personalitzar laparença final de ledifici amb facilitat. Aquests panells estan dissenyats per resistir la intempèrie i l’envelliment, per la qual cosa són una opció excel·lent per promoure el valor i la durabilitat de l’edificació.

Avantatges dels Revestiments d’Alumini Composite

Els panells de composite dalumini ofereixen una varietat davantatges en comparació amb els revestiments tradicionals. Aquests panells són extremadament duradors i ofereixen resistència al foc, a la intempèrie, a l’envelliment i als raigs UV. Aquests panells són una opció més segura per a qualsevol edifici, ja que compleixen els estàndards de seguretat més alts.

Els panells composite també ofereixen una excel·lent aparença. Estan disponibles en una varietat de colors i acabats, des de colors metal·litzats i metal·litzats amb efecte en relleu fins a superfícies texturitzades, amb relleus i patrons. Això vol dir que els propietaris d’edificis estan en una posició molt bona per personalitzar l’aparença dels edificis segons les preferències.

A més, els panells composite són molt resistents a la calor, cosa que significa que els propietaris d’edificis tenen la seguretat que es mantindran fàcilment independentment de les condicions climàtiques. Aquests panells també són extremadament fàcils de netejar i mantenir en bon estat, cosa que redueix al mínim la necessitat de manteniment addicional.

Tipus de Panells Composite

Hi ha tres principals tipus de panells composite: Estàndard, Resistent al foc i Incombustible. Les seves característiques primàries es basen en un panell format per dues làmines d’alumini lacat amb pintura PvdF de 22/40 micres a la cara exterior i primer de protecció a l’interior. El nucli central és compost mineral i polietilè de 3 mm de gruix.

El Panell d’alumini composite Estàndard (PE) ofereix una àmplia varietat de colors i acabats, cosa que permet una fàcil personalització per satisfer necessitats personals i pressupostàries. Aquests panells es caracteritzen per la seva excel·lent resistència a la intempèrie ia l’envelliment, amb una llarga vida útil.

El panell FR (Resistent al foc) es compon de dues làmines d’alumini externes i un nucli de compost sintètic mineral, cosa que ofereix un nivell excepcional de protecció contra el foc. Aquests panells són una excel·lent opció per a molts edificis que requereixen seguretat contra incendis.

Finalment, el panell A2 (Incombustible) està compost per dues làmines d’alumini lacades i diferents nuclis de polímer d’alta densitat. Aquests panells són increïblement resistents al foc, oferint una gran varietat de colors i acabats per satisfer moltes necessitats i preferències diferents.

Aplicacions de Panells Composite

Com es va esmentar anteriorment, els panells composite es poden utilitzar per crear una varietat defectes en qualsevol edifici. Aquests panells són una excel·lent opció per a revestiments de façanes i balcons, fabricació de mobiliari, rètols i aplicacions diverses.

També hi ha diversos models de perfils metàl·lics disponibles per a ús com a para-sols. Aquests perfils es poden utilitzar a tots els models de panell composite, i estan disponibles en diversos materials diferents, incloent alumini i acer inoxidable. Aquests perfils ofereixen una gran quantitat de resistència a la calor ia la intempèrie i, alhora, permeten el control de la il·luminació per crear un ambient confortable i agradable.

Revestiments d’Alumini Composite

Els revestiments d’alumini composite ofereixen una gran resistència, resistència a la intempèrie, resistència al foc i als raigs UV, així com efectes visuals únics. Aquests revestiments es poden utilitzar per millorar l’aparença, la durabilitat i la seguretat de qualsevol edifici.

Amb els panells de composite d’alumini, els propietaris d’edificis poden crear façanes metal·litzades de gran dinamisme amb geometries ondulades i diferents graus de perforació. Aquests panells també poden ser termolacats en continu amb una àmplia gamma de colors, i es poden fer servir per realitzar revestiments de parets i balcons exteriors o interiors.

Els panells de composite dalumini són una excel·lent opció per promoure el valor i la durabilitat de qualsevol edifici. Aquests panells són fàcils de personalitzar, de neteja.

fachada de panel composite de aluminio