Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Ús dels panells de composite d’alumini

l’ús de panells compostos d’alumini ha assolit la seva escala més gran en la fabricació de façanes ventilades. Aquest tipus de sistema de revestiment consta de diverses capes que es caracteritzen per uns valors de capacitat tèrmica elevats.

El més interessant d’una façana ventilada és que permet una mena d’efecte xemeneia entre les capes. L’agregat mineral crea una ventilació constant a la cambra i manté una temperatura estable. Així, a l’estiu, la calor es dissipa eficaçment i es reprèn la circulació de l’aire. A l’hivern s’observa l’efecte contrari: la circulació d’aire s’alenteix i la calor es reté.

Des que els panells compostos d’alumini van iniciar el seu camí al sector de la construcció, les seves prestacions no han deixat de millorar. Ara és un producte fàcilment modificable que permet diverses formes de muntatge, colors, transformacions i usos, tant per cobrir tota la façana com per aïllar-ne els elements individuals.

També és utilitzat per a la col·locació de rematada i terminacions en finestres, cobreix murs i una infinitat de possibilitats. És un material que es pot fresar per la part inferior i permet la possibilitat de doblegar i corbar.