Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Façana de composite dalumini. Els principals avantatges del material.

Els panells de composite dalumini són un dels materials més populars per al revestiment dedificis. Les raons daquesta popularitat són moltes. Entre els principals es pot destacar la durabilitat, l’alta velocitat d’instal·lació i el pes relativament baix. A favor de lelecció del material compost parlen les seves qualitats estètiques. La selecció de colors de Panel-Composite.COM inclou les paletes més populars actualment: RAL, RAL design i NCS. A més dels colors sòlids, les tecnologies especials permeten imitar superfícies naturals i artificials com a fusta, marbre, pedra, formigó, metalls ferris i no ferris en versió mirall o mat, així com metalls subjectes a corrosió – i això no és en absolut una llista completa de textures que el composite pot substituir. Aquesta varietat fa que lelecció de solucions cromàtiques sigui gairebé il·limitada.

No poques vegades es fa un ús puntual del material quan el composite no revesteix tot l’objecte, sinó alguna part de l’edifici. Un exemple cridaner és l’ús de productes al grup d’entrada de grans centres comercials i edificis residencials. En general, l’escala dels edificis amb l’ús de composite a la façana pot ser qualsevol, aquí hi ha les variants més populars:

Aeroports;

Centres comercials;

Instal·lacions esportives;

Edificis administratius;

Complexos residencials;

Centres dautomòbils;

Cafès, restaurants;

Grups dentrada, frisos dedificis, etc.

El material compost es pot combinar amb qualsevol altra variant d’acabat de façanes. La substitució d’anàlegs a favor del composite en molts casos és capaç de reduir el cost de la construcció final. La diversitat dús es deu a les propietats físiques del composite – flexibilitat i relativa facilitat de processament. Els equips de construcció aprecien el material per la reducció del temps d’instal·lació als objectes.

La llarga vida útil (no menys de 25 anys) està confirmada pels documents. Les façanes conserven les propietats estètiques malgrat les influències ambientals.

A les pàgines del nostre catàleg de colors trobareu variants populars de colors.
Estem a la vostra disposició per al que necessiteu. Disposem de servei tècnic.