Descobreix tots els acabats de PANELL COMPOSITE

info@starmodul.com

E-mail de contacte

Safates com a material de revestiment de façanes.

Els cassetons compostos són una forma moderna d’equipar la façana de qualsevol objecte. A Europa es van popularitzar a la dècada de 2000, quan va començar a aparèixer al mercat el material compost de làmines. La làmina composta, al seu torn, és una mena de sandvitx: una composició en capes de tres elements. Les capes superior i inferior són dalumini o acer. La capa central, aglutinant, té en la composició polímers especials resistents al foc, que permeten resistir altes temperatures. Amb l’ajuda del fresat, aquesta composició de xapa composta permet doblegar el material pràcticament sota qualsevol angle.

Estructuralment, el panell compost es diferencia del casset només per la forma. El casset té vores còncaus al llarg del perímetre que permet fer la instal·lació de l’anomenada manera oculta (casset). És a dir, sense fixacions visibles. Aquesta variant de revestiment és més estètica en comparació del mètode de làmines.

La fabricació de cassetons de composite es pot fer tant in situ amb l’ajuda d’eines especials de fresat manual com en condicions de fàbrica. A Panel-Composite pot encarregar el fresat i laminat en equips moderns sota el control del departament de control de qualitat. Hem tractat aquest tema amb més detall aquí.

Els cassets de material compost tenen una sèrie davantatges:

-Alta durabilitat. La vida útil daquests panells no és inferior a 25 anys. En realitat, pot ser fins i tot més gran. Aquesta durabilitat s’aconsegueix amb una instal·lació de qualitat.

-Sense pretensions. Durant el funcionament, el material no requereix pintura addicional.

-Alta velocitat d’instal·lació. Els cassets de panells compostos es munten en penjadors especials del subsistema. No cal utilitzar barreges líquides de construcció.

-Excel·lents qualitats visuals. En pintar, s’utilitzen revestiments que permeten crear l’efecte de diferents superfícies, i utilitzant la tecnologia d’impressió digital, hi ha la possibilitat de transferir la imatge al material.

-Resistent al foc. Els materials no suporten la combustió, cosa que permet utilitzar-los a la majoria dels tipus d’edificis.

-Material comparativament lleuger. En utilitzar alumini, la càrrega sobre la façana és mínima, simplifica el transport i la instal·lació, especialment sensible a edificis de gran alçada.